Je bekijkt de reis...
Ons eerste echte fiets avontuur

Je bekijkt de reis...
Italië
a
A
21 juli 2014 18:31 | Door: Arjan en Marga
Aardige lui, die Italianen! Op naar de 2000 kilometers en dan nog maar 300? Wouw, jullie zijn er bijna. Te gek!
XXXXX
21 juli 2014 18:54 | Door: Ed
Johan, Anita, weer een dag vol met avonturen maar het gaat hartstikke goed, rust lekker uit voor vanavond en veel plezier morgen, Gr Ed
21 juli 2014 19:17 | Door: Joop
Een dame heeft nooit een tenorstem, die is voor de heren. Dames hebben een sopraan (hoogste), mezzosopraan (iets lager), alt (weer iets lager) of contra-alt en dat is bijna te vergelijken met een mannelijke bariton (komt bijna niet voor). Weer wat geleerd! Nog even doorzetten. Jullie zijn er bijna!
21 juli 2014 20:16 | Door: Gerrit
Bij de 2000 km kan je even langsgaan bij de chocoladefabriek van Perugina voor een cultureel uitstapje (museumbezoekje). Vooral het laatste onderdeel is zeer aan te raden: Het proeven van de chocolade (zoveel je wilt) en dan speiaal de Baci.
Groeten, Tess & Gerrit
21 juli 2014 20:21 | Door: Jane
Zo'n avontuur en nog zo mooi toegesproken worden door twee vriendinnen!!! Geweldig!
Nog éven, jullie zijn er bijna! Hou vol!
Dikke zoenen Jane
21 juli 2014 21:04 | Door: Wim Kleef
mooi te lezen dat deze dag zonder reparaties heeft plaatsgevonden ook voor ons geruststellend het begint steeds spannender te worden voor jullie het einddoel komt in zicht
elke avond genietend van jullie verhalen, kreeg ook van len op mijn donder dat ik gisteren niet heb gereageerd, maar wel gisterochtend onder een kopje koffie met marja en len over jullie gesproken en jullie geweldige prestatie
21 juli 2014 21:45 | Door: Lia en Frans
Hoi,
Zulke avonturen en spontane hulp wanneer je het nodig hebt maakt het fietsen nu zo leuk. Wanneer je op de fiets bent willen mensen je altijd wel helpen.
Nog een paar dagen genieten en dan natuurlijk van Rome genieten.
Groeten,
Lia en Frans
21 juli 2014 22:14 | Door: Roeland
Italia. Het land van de krul. Niets is recht en als het recht is maken zij het wel krom.
Ik lees jullie verhalen als een Italiaan. En niets is gelogen. Zou graag heb en en weten wat die zakenmensen dachten. Waarschijnlijk iets van mamma mia of Madonna. Geweldig land.
Blijf beleven zou ik zeggen. Ciao Bella en natuurlijk bello
21 juli 2014 22:45 | Door: Fredder
Nu ik vandaag jullie blog lees besef ik hoe slecht het wegdek naar Rome was.
Dat vergeet je heen snel.
Trouwens volgens mij is de maand Juni de beste maand.
Maar de ervaring is er niet minder om
Geniet er van want jullie schieten al op
Succes en fiets ze
Gr fredder
22 juli 2014 00:08 | Door: ma&pavama
Jammer van dat plasje onder tafel. Jullie zijn zo probleem-oplossend bezig. Daar had toch wel even een zeemlapje gehanteerd mogen worden. Die Italianen zijn zo voorkomend voor jullie beiden. Wie trekt de sprint aan in Rome? Maak het prettig af samen. Gr. en xxx van ma&pa en Ni&Mi
22 juli 2014 08:38 | Door: Erik-Jan
Wat heb ik een ongelooflijk respect voor jullie onderneming. Bij het lezen komt er zelfs een kleine traan op mijn wangen! Wat een mooie en lieve levensgenieters zijn jullie. Overal waar jullie komen raken jullie mensen door een open en ontwapende houding. Sorry, dat moest er even uit.
Nog heel veel plezier (maar dat gaat wel lukken) en alles heel houden!
22 juli 2014 14:25 | Door: Lienke
Hi Johan en Anita .
Gewon lekker je eigen ding doen ; of je lekt of niet ! Respect voor jullie . Nog een paar dagen en jullie zijn er . Hou vol